Läcker villa i La Marina

från 269.750 € · Villa · Till salu

Information

Välkommen till La Marina! Här njuter du av typiskt medelhavsklimat unikt för Costa Blanca med milda vintrar, lagom heta somrar som sträcker sig långt in på det som vi är vana att kalla höst och omkring 325 soldagar per år. Med långa blåflaggade sandstränder omgivna av sanddyner och skyddad pinjeskog kan du njuta av stränder och havsvatten av högsta klass. La Marina är ett unikt område där du kan njuta allt från sol och bad, häpnadsväckande naturupplevelser, sportupplevelser samt närhet till all tänkbar service och restauranger. Ett område att leva året runt i.

Denna villa ligger i en underbar miljö med bara minuters promenad till den fantastiska stranden La Marina del Pinet. Området gränsar till en nationalpark med pinjeskog och fina sanddyner vilket ger en unik känsla av närhet till både natur och hav. Med de vackra saltsjöarna Salines de Santa Pola in på knuten så kommer du vänja dig vid att se flamingos flyga över. Du har även ett givet mål för dina kvällspromenader längs någon av de preparerade lederna i naturreservaten. De skyddade områdena garanterar att ej överetablering av bostäder kan ske i framtiden.

Eleganta villor med tre sovrum och tre badrum. De är placerade i ett inträdesbevakat bostadsområde som består av 20 unika designvillor. Alla fastigheter inkluderar en rejäl swimmingpool med undervattensbänk, undervattensljus och en soldriven pooldusch. Njut av integritet på din helt inhägnade tomt med extra förvaringsutrymme och parkering.

I priset ingår också ett högkvalitativt kök med kvarts bänkskiva, inklusive diskmaskin, ugn, keramisk spis och kyl-frys. Luta dig tillbaka och koppla av på din rymliga terrass i söderläge.
Trädgården är färdigställd med palmer och automatiskt bevattningssystem. Flera av villorna har havsutsikt.

Villan har en yta om 126 kvm, tre sovrum och tre badrum. Den är nyckelfärdig och väntar på att du ska flytta in.

Villa med tre sovrum, tre badrum, pool och takterrass pris från 269.875 €+ lagstadgad skatt och avgifter.

Välkommen att boka visning

Område / Adress

Calle Estocolmo, 4A, San Fulgencio, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades