Läcker villa i San Pedro del Pinatar

från 324.950 € · Villa · Till salu

Information

Vi är glada att presentera detta mycket fina projekt i San Pedro del Pinatar.

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Från bostaden finner du allt inom behändigt avstånd. Centrum av San Pedro del Pinatar är endast en kort promenad bort. Den vackra stranden vid Mar Menor i San Pedro del Pinatar ligger endast ca 1 km bort.

Från dessa fina villor kan ni alltså njuta av både Mar Menor och Medelhavet på gång/cykelavstånd.

Villan består av tre sovrum och tre badrum. I din trädgård ingår pool och utedusch.

Denna villa är perfekt till permanent boende likaså som till lyxiga semestrar. De byggs med högsta standard och fantastisk finish. De är designade för ett avslappnat liv med rejäla ytor för umgänge och socialt liv. -laga mat i det öppna köket tillsammans med dina gäster och umgås under tiden!

En villa finns nyckelfärdig, de tre återstående har ca 6-8 månader leveranstid efter undertecknat kontrakt.

Spis, ugn och fläkt till köket ingår i priset.

Pris från 289.950 euro plus skatt och lagstadgade avgifter. 

Välkommen att kontakta oss för visning och mer information

 

 

Område / Adress

Avenida Obdulio Miralles Serrano, San Pedro del Pinatar, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades