Läckert bostadsområde i Villamartin

från 235.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Villamartín är ett samhälle vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Det här är ett bostadsområde utformat för att njuta maximalt av det behagliga medelhavsklimatet. En fantastisk omgivning intill 3 golfbanor i ett område där det finns tillgång till allt du behöver.

Den fina La Zenia stranden ligger bara några minuter med bil från bostadsområdet.

Bostäderna byggs enligt senaste byggnormer med en modern design och högsta kvalité.

Här kan du välja mellan lägenhet på bottenvåningen med stor terrass eller lägenhet en trappa upp med solterrass på taket.

Området har även en stor gemensam pool och härligt grönområde.

Lägenhet på bottenvåning med stor terrass/privat trädgård tre sovrum och två badrum, pris från 235.000 € + lagstadgad skatt och avgifter.

I detta projekt finns helt handikappanpassade bostäder.

Här finns alternativ nyckelfärdiga eller med kort leveranstid.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning eller skickar mer information!

 

 

 

Område / Adress

Calle Pimienta, Orihuela, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades