Lägenhet 150 meter från stranden i Torrevieja

från 139.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket en av anledningarna till att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har nu över 100.000 invånare och här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.

Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

I centrum av Torrevieja, endast 150 meter från stranden Los Locos ligger detta projekt. En byggnad på 5 våningar, där de två sista är takvåningar med privat takterrass. Lägenheterna har 2 och 3 sovrum med terrasser. På den gemensamma takterrassen finns det gemensamma området där den poolen för boende är belägen.

Byggnaden har garage och på bottenvåningen kommersiella lokaler. Omgiven av alla nödvändiga tjänster 150 meter från stranden, en idealisk plats att njuta av gott väder och avkopplande tid.

Pris:

Lägenhet, två sovrum från 139.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Lägenhet, två sovrum med privat takterrass från 192.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Garageplats finns att köpa för 12.000 €.

Bostäderna beräknas vara inflyttningsklara december 2020

Kontakta oss gärna för att erhålla planskiss för den bostad du är intresserad av.

Vi ordnar gärna en visning av detta fina projekt.

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades