Lägenhet i Jijona, en perfekt utgångspunkt för friluftsmänniskan!

från 88.500 € · Lägenhet · Till salu

Information

Jijona (alternativ stavning Xixona) är en mindre stad i bergen en kort bit utanför Alicante. Jijona är en typisk spansk småstad och är bland annat känd för att här produceras Turrón (spanska nougat) av allra högsta kvalitét. Turrón har producerats i Jijona åtminstone sedan medeltiden och Jijona anses som dess födelseort.

På en bergstopp över staden vilar ruinerna av en medeltida borg och omkring odlas den mandel som utgör den viktigaste ingrediensen i Turrón. Naturen kring staden består av såväl gröna dalgångar som imponerande bergspartier som når över 1000 meter över havsnivån. Området är perfekt för friluftsliv och är populärt för cykling på både landsväg och mountainbike. Landsvägscyklister utmana sig själva på den kända stigningen till La Carrasqueta (1020 möh) som flera gånger har ingått i La Vuelta de España.

Jijona ligger ca 20 km från kusten och du når den underbara stranden Playa de San Juan på ca 30 min med bil. Alicantes internationella flygplats når du på ca 35 min.

Lägenheterna är belägna i ett lugnt område, ett par minuters promenad från centrum. Närmaste livsmedelsbutik är endast ca 200m bort. I området finns skolor och all service som är förknippad med en stad.

Husen har inbyggda garderober, förinstallation av centralvärme och luftkonditionering och har video intercom. Fönsterkarmar är gjorda av aluminium. Huset har en hiss och ett gemensamt område med grönytor, barnområde och pool.

Lägenhet med två sovrum, två badrum från 88.500€ plus skatt och fastställda avgifter.

Lägenhet med tre sovrum, två badrum från 102.500€ plus skatt och fastställda avgifter.

Lägenhet med fyra sovrum, två badrum från 122.000€ plus skatt och fastställda avgifter.

Område / Adress

Calle Manuel Galiana Uriarte, 5, 03100, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades