Lägenhet med havsutsikt 50 meter från stranden i Torre de La Horadada

från  224.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Dessa fina lägenheter ligger i den genuina orten Torre de La Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Här bor du med läcker havsutsikt endast 50 meter till Costa Blancas vita stränder! Orten har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. Här njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och hav.

Du har nära till centrum av staden Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är kilometerlånga och sträcker sig längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.

Alicantes stora flygplats når du på ca en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort. Med bil når du enkelt både motorvägen AP-7 samt N-332 vilket tar dig snabbt till köpcentra eller till flygplatserna i Murcia eller Alicante.

Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!

Lägenheterna har tre sovrum och två badrum och förråd.

Köket är inrett med skåp och bänkar, köksfläkt finns installerad.

Sovrummen är försedda med garderober.

Lägenheterna är förberedda för aircondition och mycket mer ingår i priset.

Tre sovrum, två badrum  pris från 224.000 € +skatt och avgift

Välkomna att höra av dig till oss så ordnar vi en visning och berättar mer!

Möjlighet att köpa garageplats finns.

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades