Lägenhet nära stranden i El Campello

från 155.581 € · Lägenhet · Till salu

Information

El Campello är en stad som tillhör provinsen Alicante på Costa Blanca. Det är en charmig, levande, medelstor och mycket spansk stad vid Medelhavets strand. Som en utpräglad kuststad har El Campello hela 23 km kust. Strax söder om stadskärnan sträcker den flera kilometer långa Playa Muchavista ut sig, en av de bästa och längsta sandstränderna i provinsen. Norr om staden sträcker sig en otroligt vacker kustlinje som på sina platser är dramatiskt vacker. Här finns gott om sk. calas, ett till synes ändlöst antal naturliga havsvikar att upptäcka. Även de flesta calas har badvakter sommartid. Befolkningen varierar från ca 26.500 invånare vintertid, till ända upp emot 100.000 vid högtider, festivaler och under högsäsong. Här finns all service såsom affärer, apotek, barer och restauranger. Kommunikationerna är goda med spårvagnen TRAM till Alicante i söder och Dénia via Benidorm i norr. Det är lätt att förstå att El Campello är en mycket populär ort både bland spanjorer som söker en semesterbostad vid havet och bland nordeuropéer.

El Campello har mer än 250 soldagar om året, och årsmedeltemperaturen ligger på behagliga +19º.

Närmaste station för spårvagn ligger endast några minuters promenad från bostaden. Spårvagnen tar dig på 20-30 minuter in till Alicante centrum eller Benidorm med dess myllrande gator och enorma utbud av nöjen. Du kan faktiskt åka ända till Dénia och därifrån ta snabbfärja till Ibiza!

Längs kusten går fina promenadvägar som till exempel tar dig till El Campellos marina där du finner exklusiva restauranger eller den makalösa stranden Playa Muchavista.

Dessa fina lägenheter ligger endast 400 meter  från den vackra stranden Muchavista. Den är placerad i det exklusiva område La Font och har nära till all service du kan tänkas behöva. Bostäderna har tillgång till ett fint gemensamt område med pool och fina relaxytor.

I priset ingår garage och förråd.

Lägenhet med ett sovrum, ett badrum pris från 155.581 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Lägenhet med två sovrum, två badrum och privat takterrass pris från 283.868 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Hör av dig till oss idag så ordnar vi en visning av denna bostad.

 

Område / Adress

Carrer de Gastón Castelló, 31, El Campello, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades