Lyxiga bostäder nära stranden i Guardamar

från 269.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Guardamar del Segura ligger mycket fint vid kusten i provinsen Alicante, bara en halvtimmes bilfärd från Alicantes flygplats. Dess 11 kilometer av fina sandstränder lämpar sig såväl som soliga dagar på stranden som till en mängd olika vattensporter. Floden Segura flyter genom staden och det finns många olika arkeologiska platser såsom den feniciska staden La Fonteta och Las Dunas Caliphal Eremitaget (ett historiskt fort) bland mycket annat. Det finns två fina museum att besöka: Ethnological Museum och ingenjör Mira Houses Museum.

Guardamar har också flera mycket fina naturområden, här bör nämnas Lagunas de La Mata naturreservat, som har ett nätverk av stigar perfekt för promenader och cykling.
Denna byggmästare ligger långt fram när det gäller materialval och modern funktionell design. Vissa av deras projekt kombinerar på ett unikt sätt klassisk spansk formgivning med det senaste av modern invändig design och planlösning. Bostäderna byggs med särskild omsorg för insläpp av dagsljus, vissa väggar har tex glaspartier i överkant.

Dessa lägenheter har två eller tre dubbelrum och två badrum varav ett en suite. Kök och vardagsrum har öppen planlösning med direkt utgång till härliga terrasser. Alla rum i lägenheterna har stora fönster för att maximalt njuta av ljuset vid Medelhavet under hela dagen.

Detta mycket exklusiva projekt ligger second-line till havet och den vackra stranden.

Här finns bostäder på bottenvåningen med markterrass eller högre upp i huset med rejäl balkong. Högst upp finns penthouses med privat takterrass

Området är ett så kallat gated community och har flera pooler med soldäck och fina grönområden för härlig avkoppling.

Bostaden är förberedd för air-condition, utrustade badrum, säkerhetsdörr med titthål, miljövänlig varmvattenberedare mm inkluderat i priset.

Priser:

Bottenvåning/ Poolvåning tre sovrum, två badrum  från 351.000€ plus skatt och avgift.

Bottenvåning/ Poolvåning två sovrum, två badrum  från 269.000€ plus skatt och avgift.

Högre upp i huset tre sovrum, två badrum  från 378.000€ plus skatt och avgift.

Högre upp i huset två sovrum, två badrum  från 270.000€ plus skatt och avgift.

Högst upp i huset tre sovrum, två badrum och stor privat takterrass  från 495.700€ plus skatt och avgift.

Hör av dig till oss redan idag och boka visning.

Leverans är beräknad till januari 2020

 

Område / Adress

Carrer Puerto Rico, 15, 03140 Guardamar del Segura, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades