Lyxiga radhus vid stranden i Villajoyosa

Från 475.000 € · Radhus · Till salu
Endast ett radhus kvar!

Information

Närmare stranden kommer du inte! Vi vågar lova att detta är en magisk plats att bo på! Lyxiga radhus med fantastisk havsutsikt. Du har tillgång till en härlig gemensam park med pool och flera grönområden. Radhusen har en egen trädgård och väl tilltagna terrasser.

Från bostaden är det kort väg till den vackra kustnära byn Villajoyosa, som båda bjuder på en härlig idyllisk fiskeby, och ett nyare mer modernt centrum. Här hittar du alla servicetjänster du behöver, du kan också vandra längs smala, vackra gator som har behållit sin gammaldags charm.

Precis över gatan från komplexet hittar du både några lokala affärer, bar och restaurang. Det är också nära till spårvagnshållplats, där du två gånger i timmen kan ta tåget i riktning mot Alicante eller Benidorm.

 

Området har en fantastisk känsla av att havet är så nära!

Bostaden består av:

  • 127 m2
  • 74m2 terrasser
  • 47 m2 trädgård
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

På 1:a våningen hittar du kök, vardagsrum med plats till matsal, två sovrum, ett badrum och tvättstuga samt ingång och trappa till övervåningen. Köket och vardagsrummet mäter totalt 34 m2, medan de två sovrummen är dubbelrum på 10-11 m2.

Husets 2:a våning är i praktiken en ”suite”, i form av ett 15 m2 stort sovrum som i också har ett stort, härligt, privat badrum.
Från både hallen och sovrummet på 2:a våningen är det utgång till en stor, fin terrass.

I denna bostaden kan du njuta fina dagar året runt, med kort väg till alla servicetjänster, och privatliv på underbara terrasser eller i trädgården. Samtidigt som du njuter säkerheten vid att bo i gated community med vackra grönområden och pooler.

Nära stranden…

 

Obs, endast ett finns tillgängligt! 2018-12-13

Radhus med tre sovrum pris 475.000 € plus skatt och avgift.

 

Detta fantastiska område har även lyxlägenheter med två, hör av dig för mer information.

Lägenhet med två sovrum pris från  285.000 € plus skatt och avgift.

Område / Adress

Partida Paraíso, 352, 03570 Villajoyosa, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades