Lyxlägenhet nära stranden i Javea!

från 299.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Javea är en liten kustskatt som omges av klippiga uddar och är ett utmärkt exempel på en plats där den gamla världen möter modern energi. I den gamla stadsdelen hittar du en 1300-talskyrka och lämningar från de murar som byggdes för att hålla pirater borta. Ta en tur till den vackra grannbyn Arenal, fylld till brädden av affärer, restauranger, strandbarer och nattklubbar.

Detta är ett lyxigt bostadsområde som består av 2- och 3-rumslägenheter som alla har byggts med material av toppkvalitet. Lägenheterna på bottenvåningen har privat trädgård på två sidor och lägenheter högst upp har takterrasser (upp till 84 kvm!)Här finns generösa gemensamma områden med trädgård och en rejäl swimmingpool, perfekt utformat och designat för komfort och avkoppling.

Bostäderna har öppen planlösning med kök och vardagsrum med matplats i ett härligt stort rum. Lägenheterna har två badrum varav det ena är en suite.Alla bostäder inkluderar en garageplats och förråd.

Butiker och andra tjänster är nära så dagliga resor med bil är onödiga.

Dessa bostäder ligger endast 300 meter från den blåflaggade stranden Arenal Beach och erbjuder en perfekt miljö för promenader eller cykelturer i det spektakulära kustlandskapet längs Javea kusten. Här blandas klippig bergsmiljö med enastående vackra stränder, allt i en välutvecklad och lättillgänglig harmoni!

Alla bostäder har centralvärme / luftkonditionering, inbyggd ugn, keramikhäll, fläktkåpa och värme/ljudisolering.

Lägenhet med två sovrum finns tillgänglig från 245.000 euro plus skatt och avgift.

Lägenhet med tre sovrum finns tillgänglig från 299.000 euro plus skatt och avgift.

Dessa bostäder är leveransklara mars 2018

Hör av dig till oss om denna bostad är något för dig!

 

 

Område / Adress

Calle Rennes, 10A, 03738 Platja de l'Arenal, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades