Lyxvilla 300 meter från stranden i La Veleta, Torrevieja

från 459.000 € · Villa · Till salu

Information

Välkommen till La Veleta, precis söder om populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

La Veleta ligger i södra utkanten av Torrevieja, från bostäderna har du gångavstånd till både hav, affärer och restauranger.

Dessa två lyxvillor byggs endast 300 meter från stranden. De har tre sovrum och tre badrum. Alla detaljer är av högsta kvalite. I priset ingår privat pool och takterrass med barbeque för härliga middagar. Mycket mer är inkluderat i priset, välkommen att kontakta oss för detaljinformation.

En trevlig långpromenad tar dig till centrum av Torrevieja och dess vackra marina, vägen dit är kantad av trevliga restauranger och barer.

 

Villa modell A med tre sovrum, tre badrum med både takterrass och trädgård, pris 459.000  plus skatt och lagstadgade avgifter

Villa modell B med tre sovrum, tre badrum med både takterrass och trädgård, pris 489.000  plus skatt och lagstadgade avgifter

Möjlighet finns att lägga till källare.

Välkommen att boka visning.

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades