Lyxvilla med privat pool i Mil Palmeras!

450.000 € · Villa · Till salu
Endast en villa kvar!

Information

Mil Palmeras är ett mindre samhälle i södra delen av Costa Blanca. Den lilla bykärnan bjuder på allt du behöver i det dagliga livet, däribland flera barer och restauranger. Det är också nära till vackra Torre de la Horadada i söder. Campoamor strax norr om urbaniseringen ger dig också den utsökta känslan av att njuta det behagliga livet vid Medelhavet.

Denna plats är en av de bästa kustområdena längs hela Costa Blanca. Det är en fridfull plats, men också ett semestermål. Vädret är bra året runt på grund av dess är läge.

I denna idylliska regionen finns förmånen att njuta av såväl kulturella platser och naturligt vackra stränder.

Stranden i Mil Palmeras är helt naturlig med klart vatten, stranden är 346 meter lång den har gyllene och fin sand. Den har också flera fina lekplatser för de minsta. Den har Blå Flagg och ”Q” synonymt med god kvalitet för vatten, sand och anläggningar. Den beviljades också certifierade enligt ISO 170001, vilket innebär att den har mycket god tillgänglighet för rörelsehindrade.
För dem som älskar golf är detta ett perfekt läge eftersom endast på ett fåtal kilometers avstånd finns flera prestigefyllda golfbanor som: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller nya uppstickare som: Las Colinas och Lo Romero.

Denna lyxvilla är något utöver det vanliga med endast ca 600 meter till stranden! Den är byggd på en tomt om 300 kvm, den har tre terrasser och är optimerad för att nyttja ljuset. Planlösningen är öppen och känslan av lyx är tydlig i hela villan. Den består av tre sovrum och tre badrum med golvvärme varav ett är ensuite.

Privat pool på 6×3 meter ingår i priset.

Den levereras med färdig trädgård med bevattning, belysning och gräsmatta.

Pris 450 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Område / Adress

Calle Venecia, 21, 03191 Mil Palmeras, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades