Lyxvilla i Torrevieja endast 300 meter från stranden!

från 460.000 € · Villa · Till salu

Information

Välkommen till La Veleta, precis söder om populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

La Veleta ligger i södra utkanten av Torrevieja, från villan har du gångavstånd till både hav, affärer och restauranger.

Dessa mycket fina villor har ljus och fin design, det finns flera olika modeller med tre eller fyra sovrum och tre badrum.

Villan har privat pool och väl tilltagen takterrass.

På bottenvåningen finns ett storkök/matplats/lounge och vardagsrum i en härlig öppen lösning, här finns en direkt utgång till din privata trädgård med pool. På bottenvåningen finns också ett sovrum och ett badrum. En trappa upp finns ytterligare två eller tre sovrum och två badrum varav ett är ensuit. Samtliga sovrum har inbyggda garderober.

På taket finns en rejäl takterrass med gott om plats för ett utekök om man så önskar, här kan du njuta av solen hela dagen!

 

Observera att i priset för dessa villor ingår även privat pool, trädgård och takterrass

 

Villorna finns i flera varianter då detta är ett helt nysläppt projekt finns samtliga bokningsbara!

 

 

Villa med tre sovrum och tre badrum, byggd yta 139,48 kvm

Pris från 345.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

 

Villa med fyra sovrum och tre badrum, byggd yta 153,45 kvm

Pris från 460.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

 

 

Hör gärna av dig och berätta vilken villa du är intresserad av så kan vi maila planskisser.

 

Område / Adress

Calle Nicolás Copérnico, 03185 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades