Lyxvilla på golfbana!

från 269.900 € · Villa · Till salu

Information

Lyxig villa på golfbana!
Välkommen till Vistabella Golf, när du kommer hit för första gången kommer de att uppleva något alldeles speciellt. Du kommer att känna att varje detalj är anpassad för din upplevelse och njutning. Upptäck ditt golfparadis nära Torrevieja, Alicante på Costa Blanca i Spanien.

Vistabella är mer än en golfbana, tack vare ett unikt landskap med mer än 34 hektar fantastisk Medelhavs miljö kan du verkligen spendera underbara dagar här. Bland höjdpunkterna kan nämnas tre majestätiska tallar som utgör Golfbanans logotyp och som kan ses från nästan var som helst på banan.

Banan är designad av Manuel Piñero, tidigare European Tour-spelare, VM, Dunhill Golf Cup och Ryder Cup. Han har lyckats konstruera en riktigt intressant runda, konstruerad på ett sådant sätt att både de mest krävande proffs och amatörer kan njuta av banan lika mycket.

Dessa mycket fina villor består av tre sovrum och två badrum. Designen är ljus och modern med öppen planlösning. Villan har  en rejäl terrass i din egen trädgård, här finns också plats för privat pool och möjlighet finns även för en rejäl takterrass.

 

Pris 269.900 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

tillägg för privat pool 14,000€, tillägg för takterrass 10,000€

 

Område / Adress

Vistabella Golf, Calle Melocotonero, Orihuela, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades