Lyxvilla precis vid havet i Torre de La Horadada

från 790.000 € · Villa · Till salu

Information

Dessa mycket lyxiga villor ligger ett fåtal meter, second line, från stranden i den gamla genuina orten Torre de la Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Här bor du med endast ett stenkast till Costa Blancas vita stränder! Staden har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. I staden njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och shopping.

Du har nära till centrum av Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är totalt ca 4 km och sträcker sig längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.
Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!

Alicantes stora flygplats når du på ca en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Dessa villor byggs på en mycket bra placerad tomt med en fin park som granne. Du finner alla bekvämligheter inom några minuters promenad. Med bil når du enkelt både motorvägen AP-7 samt N-332 vilket tar dig snabbt till köpcentra eller till flygplatserna i Murcia eller Alicante.

Lägenheter på bottenvåning har en stor terrass och trädgård samt bostäder en trappa upp har rejäl takterrass.

Köket är inrett med skåp och bänkar. Köksfläkt finns installerad. Sovrummen är försedda med garderober.

Det byggs totalt 12 lyxvillor och de har från tre sovrum och tre badrum upp till hela fem sovrum och fyra badrum. Du väljer vad som passar dig bäst.

Du kan själv vara med och påverka hur detaljer i villan skall se ut i samråd med byggbolaget.

Pool, garage och en rad detaljer ingår i villans pris.

Tre sovrum, tre badrum boyta 200 kvm pris från 790.000 euro +skatt och avgift

Fem sovrum, fyra badrum boyta 330 kvm pris från 1 650.000 euro +skatt och avgift

Välkomna att höra av dig till oss så ordnar vi en visning och berättar mer om dessa makalösa villor!

 

 

 

Område / Adress

Calle Veleta, 89, 03191 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades