Modern villa i Benijofar med privat pool!

från 370.000 € · Villa · Till salu

Information

Villan ligger i Benijofar vilket är en genuin och mycket fin spansk liten stad. Från villan har du gångavstånd till allt du behöver och endast 5 minuter med bil till två golfbanor. Här finns skolor, läkare, apotek, bagerier, barer, restauranger och rådhuset ligger bara en kort promenad från dessa mycket fina villor.

I Benijofar finns många kulturella, historiska och andra sevärda platser. Du kommer att kunna turista i din egen hemstad och under lång tid upptäcka nya saker. Här finns unika naturområden av stort värde, underbara områden för rekreation och picknick samt kulturhistoriska byggnader vilka skänker staden sin unika prägel. Benijofar är en underbar plats att leva på och njuta av de enkla sakerna i livet i en lugn spansk stad som ligger bara 10 minuter från de vita sandstränderna i Guardamar.

Villan består av tre eller fyra sovrum och två eller tre badrum med boytan tre plan i suturräng med läcker och modern planlösning. Villan har en majestätisk utsikt från terrasserna, här kan du verkligen njuta av livet! Njut av solen i din egen trädgård vid poolen eller sitt på en av terrasserna och njut av utsikten. Lev i lugn och fridfull miljö samtidigt som du endast har några minuter till myllrande gator och lokala marknader.

Villan finns olika modeller att välja mellan.

Med eller utan källare med direkt utgång till poolområdet eller ett uterum med rejäl terrrass, ytan går att disponera enligt önskemål, varför inte relaxavdelning eller biljardbord och pingis… ja här finns alla möjligheter.

Pris från 370 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av denna spektakulära villa.

Område / Adress

Calle Gabriel Garcia Marquez, 15, Benijófar, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades