Moderna bostäder i Cuidad Quesada!

287.191 € · Radhus · Till salu

Information

Dessa radhus ligger i samhället Cuidad Quesada som ligger ca 10 min bilfärd från havet i höjd med Guardamar del Segura. Samhället som är högt beläget med fin utsikt är levande året runt och här finns allt du behöver på nära håll. Centrum av Ciudad Quesada är välförsett med affärer, barer, restauranger, en golfbana och en egen vattenpark. Världshälsoorganisationen rekommenderar klimatet i området som ett av de mest hälsosamma i världen – varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan vi skryta med 325 soldagar per år vilket gör det till en idealisk året runt destination.

Alicante och Murcia flygplatser är båda ca 50 kilometer bort vilket borgar för korta transferresor.

Är golf din passion så finns många fina golfbanor att välja mellan i närheten: Villamartin, Las Ramblas och Campoamar är de som ligger närmast.

Det finns ett överflöd av flamingos och andra vilda djur vid områdets saltsjöar.

För en dag eller kväll med uteliv ligger Torrevieja i närheten. En av de största turistattraktionerna i Torrevieja har alltid varit dess utbud av underhållning för familjer och ungdomar. Det finns mer än ett hundra nattklubbar, majoriteten koncentrerade i det så kallade El Baluarte-området i La Punta.

Spanien har flest blåflaggade stränder i världen och du når stränderna i Torrevieja, Guardamar del Segura och Santa Pola inom 10 minuters bilresa.
Denna byggmästare ligger långt fram när det gäller materialval och modern funktionell design. Vissa av deras projekt kombinerar på ett unikt sätt klassisk spansk formgivning med det senaste av modern invändig design och planlösning. Bostäderna byggs med särskild omsorg för insläpp av dagsljus, vissa väggar har tex glaspartier i överkant, se bilder. Dessa lägenheter har två dubbelrum och två badrum varav ett en suite. Kök och vardagsrum har öppen planlösning med direkt utgång till den härliga terrassen. Alla rum i lägenheterna har stora fönster för att maximalt njuta av ljuset vid Medelhavet under hela dagen.

Här finns ett radhus på hörn bokningsbart

Radhuset har både privat trädgård på 100 kvm och takterrass på 30 kvm med utsikt över poolområdet.

Området har en stor gemensam pool med soldäck och en trädgård för härlig avkoppling.

Radhuset är utrustat med allt då detta är visningsbostaden air-condition, möbler,  utrustade badrum, säkerhetsdörr med titthål, miljövänlig varmvattenberedare mm inkluderat i priset.

Pris 287.191 euro plus skatt och avgift.

Hör av dig till oss redan idag för att boka en visning.

 

Område / Adress

Calle Pamplona, 32, 03170 Cdad. Quesada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades