Mycket fin lägenhet i Los Alcazares!

från 165.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Los Alcazares är en gammal fiskeby med sju kilometer strand. Det är en perfekt plats att njuta av solen i Spanien. Los Alcázares ligger i regionen Murcia endast 24 kilometer från staden Cartagena och bara 5 kilometer från San Javier internationella flygplats. Dess namn kommer från det arabiska ordet för slott och kommer från många fina byggnader som har uppförts genom historien i staden. Los Alcázares har mycket nära till Mar Menor som är vida känt för sina hälsobringande egenskaper. Gillar du sport så finns här otaliga aktiviteter som segling, vindsurfing och kajakpaddling vid Marine Resort dessa är aktiva året runt tack vare de varma temperaturerna i regionen. Här finns möjligheter till en golfrunda på den lokala golfbanan eller gör ett besök på Torre del Rame (en arabisk fästning) eller varför inte besöka Aeronautical Museum.

Detta härliga lilla bostadsområde ligger bara några minuters promenad från all service, barer, restauranger och affärer. Huset har endast tio lägenheter och en fin gemensam pool.

Endast 200 meter till Mar Menor!

Bostadsområdet har gemensam pool och fin trädgård. Lägenheter finns på bottenvåningen med trädgård och lägenheter en trappa upp med balkong

Alla lägenheter har tre sovrum och två badrum

I priset ingår även garage och förråd

Några detaljer som ingår:

Luftkonditionering är förinstallerat

Hiss finns från garaget till solterrassen på taket

Entrésystem med videoövervakning

säkerhetsdörr

Lägenhet en trappa upp med balkong/terrass från 165 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Välkommen att höra av dig för planskiss och mer information.

Område / Adress

Avenida de la Libertad, 170, 30710 Los Alcázares, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades