Mycket fin lägenhet med stor terrass och privat jacuzzi!

139.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Cabo Roig är en populär badort som ligger i ett område som kallas Orihuela Costa på den södra delen av Costa Blanca. Med fantastiskt väder och Murcia flygplats bara 20 minuters bilresa söderut och Alicante flygplats 40 minuter med bil norrut, är det inte konstigt att Cabo Roig blivit en populär plats för både turister och permanent boende. Endast ca 1 km ligger bort från dessa bostäder ligger de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina.

Bostaden ligger i ett lugnt område men har ändå närhet till allt. Du har alla tjänster som du behöver, till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, Las Colinas eller Lo Romero.

Husen är snyggt utformade i tegel och offwhite i spansk modern stil. Här finns fina gemensamma områden med pool, uppvärmd jacuzzi och separat barnpool. Det gemensamma området har också gym, bastu och uppvärmd inomhuspool. Allt är förberett för ett härligt liv!

Lägenheten ligger på bottenvåningen och har två sovrum, den har en öppen planlösning med maximalt ljusinsläpp. Från köket med matplats/vardagsrum går du direkt ut på en fin terrass med din privata jacuzzi. Här finns plats för ett utekök så ni kan njuta av härliga middagar i solen året runt!

Byggmaterielen är av högsta klass med många genomtänkta detaljer.

Några exempel som ingår är:

Vitvaror i köket: fläkt, spis med keramikhäll, ugn och kyl och frys.

Köksskåp och bänkskivor i granit.

Inbyggda garderober ink lådor med skjutdörrar i alla rum.

Aircondition är installerat i kanaler.

Säkerhetsglas i fönstren och bruna persienner.

Uppvärmning av vatten med solvärme.

Lägenheten säljs delvis möblerad.

Lägenhet, 2 sovrum, 2 badrum, terrass: pris 139.000 Euro plus skatt och avgift.

Denna lägenhet är färdigbyggd och endast bebodd mycket kort tid. Med andra ord är den klar att flytta in i när du önskar.

Kontakta oss redan idag om detta boende är intressant för dig!

Område / Adress

Calle Cabo Prior, 2, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades