Mycket fin villa med privat pool, källare och takterrass!

från 399.900 € · Villa · Till salu

Information

Cabo Roig är en populär badort som ligger i ett område som kallas Orihuela Costa på den södra delen av Costa Blanca. Med fantastiskt väder och Murcia flygplats bara 20 minuters bilresa söderut och Alicante flygplats 40 minuter med bil norrut, är det inte konstigt att Cabo Roig blivit en populär plats för både turister och permanent boende. Endast ca 1 km ligger bort från dessa bostäder ligger de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina.

Bostaden ligger i ett lugnt område men har ändå närhet till allt. Du har alla tjänster som du behöver, till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer. För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, Las Colinas eller Lo Romero.

Byggda ytan i denna exklusiva villa utgörs av 259,63 kvm fördelade på tre sovrum och tre badrum, källare och takterrass.  I priset ingår en privat pool på 6×3 meter, denna är även förberedd för värmesystem. Villan är genomtänkt formgiven av moderna material och i genomgående hög kvalitet.

Bostadsområdet är modernt utformat och kommer bestå av fristående villor med privat pool. Området är fantastiskt beläget, nära stränderna i Orihuela.

Området ligger i en unik miljö där du kan njuta av din fritid och samtidigt ha nära till alla bekvämligheter. Inom 10 minuter med bil når du tre etablerade 18-håls golfbanor ( Las Ramblas, Campoamor och Villamartin).

På promenadavstånd finner ni ett av Europas största öppna köpcentrum, Zenia Boulevard, med sina 150 butiker och restauranger.

Njut av de bästa stränderna i södra Costa Blanca, en mängd olika vattensporter, ett brett utbud av restauranger och barer. Området har också utmärkt anslutning till motorvägen och närliggande städer.

Detta är ett utmärkt val för den som vill njuta sin semester eller för den som vill leva och bo hela året och uppleva det underbara klimatet och solen på Costa Blanca.

Just nu finns villor kvar med leverans under 2019

Pris från 399.900 € plus lagstadgad skatt och avgift.

Här finns även en helt inflyttningsklar villa med fyra sovrum och fyra badrum, möbler vitvaror, AC och dekorationer ingår i priset. Pris 499.900€ plus lagstadgad skatt och avgift.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning av villan!

 

Område / Adress

Calle Cabo Finisterre, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades