Mycket fina bostäder med privat pool i San Pedro de Pinatar

249.000 € · Radhus · Till salu
Fantastiska bostäder!

Information

Drömmen om en egen bostad med gångavstånd till både Mar Menor eller Medelhavet är fullt möjlig!

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Denna mycket fina bostad ligger nära till allt! Två stränder ligger endast ca en kilometer bort. Denna bostad har en mycket bra placering, du kan välja om du vill promenera till el Mojon för ett dopp i Medelhavet eller till Playa La Puntica i Mar Menor. Dessutom har du promenad avstånd till två mycket mysiga marinor, en i Medelhavet och en i Mar Menor med mysiga restauranger och barer

Alicantes stora flygplats når du på en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Bostaden består av tre sovrum och tre badrum! På bottenvåningen finner du ett stort vardagsrum, ett öppet kök, badrum och ett sovrum. En trappa upp finner du ytterligare två sovrum där båda har badrum en suite. Terrasser och uteplatser är väl tilltagna, du har en egen pool och fin trädgård.

Kontakta oss så ordnar vi en visning av bostaden!!

Från 249 000 € + skatt och lagstadgade avgifter

 

 

Område / Adress

Calle Valle de Arán, 5, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades