Mycket fina radhus med solterrass på taket och egen trädgård!

från 210.000 € · Radhus · Till salu

Information

Villamartín är en stad vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Det här är ett bostadsområde utformat för att njuta maximalt av det behagliga medelhavsklimatet. En fantastisk omgivning intill 3 golfbanor i ett område där det finns tillgång till allt du behöver..

Några minuter i bil tar dig till flera fina stränder vid Medelhavet, välj din favorit mellan många fina blå-flaggade stränder.

Här bor du i ett modernt bostadsområde bestående av radhus med tre sovrum och tre badrum, balkong och terrass i markplan, trädgård och stor takterrass på 38,37 kvm. Kök och allrum har öppen planlösning med stora glaspartier för maximalt ljusinsläpp. På tomten finns privat parkering.

Några fler detaljer som ingår:

  • Massagedusch i badrum nummer 1
  • Förråd för ex cyklar
  • Staket runt tomten
  • Över och underskåp i köket samt fläktkåpa.
  • Elektriska jalusier i hela bostaden.
  • Golvvärme i samtliga badrum.
  • Alarm
  • Air-condition är förberett i dolda kanaler.

Radhusägarna har tillgång till en stor gemensam trädgård med uppvärmd pool och lekplats för barn.

Ett hus för alla smaker till ett rimligt pris !!  Möjlighet finns till privat pool på tomten.

Dessa radhus är leveransklara november 2019

Pris från 210.000 € plus skatt och avgift

Kontakta oss om du vill ha mer information eller en visning av bostaden.

Område / Adress

Calle la Parranda, Orihuela, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades