Mycket fina terrasslägenheter i Villamartin

från 165.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till detta nya, läckra projekt i Villamartin!

Villamartín är ett samhälle vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Det här är ett bostadsområde utformat för att njuta maximalt av det behagliga medelhavsklimatet. En fantastisk omgivning intill 3 golfbanor i ett område där det finns tillgång till allt du behöver.

Dessa fina terrasslägenheter ligger i ett lugnt och trevligt område.

Några detaljer som ingår:

Garage

Förråd

Golvvärme i badrummen

Förinstallation av air-condition i kanaler

Säkerhetsdörr

Takterrass till lägenheter en trappa upp

Inbyggda garderober

Jalusier

Varmvattenberedare 110 liter

Gemensamt område med gym, pooler och fina grönområden

 

Samtliga lägenheter har två sovrum och två badrum. Det som varierar är antal och storlek på terrasser, i detta projekt finn det lägenheter med upp till 130-140 kvm terrass i olika väderstreck och modell. Lägenheterna högst upp har enorma takterrasser.

Bostäderna är byggda med hög finish och genomtänkta detaljer du kommer att trivas med.

Leveransklara januari 2019.

Priser:

Lägenhet på bottenvåning med två stora terrasser (tot 118 kvm), två sovrum, två badrum,  från 165.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Lägenhet en trappa upp med  stor terrass (35 kvm), två sovrum, två badrum,  från 175.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Penthouse med  stor terrass (42,25 kvm) på boende planet samt takterrass på (91,5 kvm), två sovrum, två badrum,  från 210.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Kontakta oss så ordnar vi en visning av dessa mycket fina bostäder!

 

Område / Adress

calle pirineos, Villamartín, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades