Mycket fina villor i San Blas, Santiago de La Ribiera

från 359.000 € · Villa · Till salu
Nytt projekt, har sålts tre av fyra redan!

Information

Santiago de la Ribera är en härlig stad precis vid stranden till Mar Menor. Staden är kustområdet till staden San Javier och från början var orten endast ett fiskeläge. Det har nu vuxit till ett populärt semestermål.

Santiago har en modern känsla, även om det fortfarande behåller sin ‘fiskeby’ atmosfär. Den har en mycket vacker strandpromenad, kantad av majestätiska palmer. Här njuter du av två kilometer underbar sandstrand. Härifrån kan du ta en båttur ut över det lugna vattnet i Mar Menor till La Manga på den motsatta sidan.

Onsdag förmiddag är det stor marknad i Santiago, den är väl värd ett besök.

Dessa mycket väldesignade villor ligger i ett trevligt område med gångavstånd till allt. Till den vackra Mar menor har du endast 650 meter, nära har du också till Dos Mares Shoppingcenter.

Villan består av tre sovrum och två badrum med en härlig öppen planlösning. På bottenvåningen hittar du ett sovrum, ett badrum och resterade våningsplanet utgörs av ett stort öppet kök/matplats/vardagsrum med direkt utgång till terrassen och trädgården där den privata poolen (7×3 meter) också finns. En trappa upp finner du ytterligare två sovrum och ett badrum samt även en balkong som vetter mot trädgården. Denna villa är perfekt till permanent boende likaså som till lyxiga semestrar. De byggs med högsta standard och fantastisk finish. De är designade för ett avslappnat liv med rejäla ytor för umgänge och socialt liv. -laga mat i det öppna köket tillsammans med dina gäster och umgås under tiden!

Villorna har en leveranstid om ca 6-8 månader efter undertecknat kontrakt.

Spis, ugn och fläkt till köket ingår i priset.

Samtliga villor har parkering på tomten.

Pris från 359.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter. 

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av dessa fina villor!

 

Område / Adress

Calle San Doroteo, 30720, San Javier, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades