Mycket fint bostadsområde nära allt i Playa Flamenca

från 173.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Playa Flamenca är ett populärt bostadsområde vid stranden med samma namn, ca 5 kilometer söder om staden Torrevieja. Playa Flamenca erbjuder ett mycket stort utbud av restauranger, caféer, barer, dagligvaruhandel och golf – året om!

Playa Flamenca är ett område med många permanentboende som valt att bosätta sig här och njuta av livet, klimatet och närheten till alla bekvämligheter. Här finns skandinaviska skolan och en engelsk skola är bara kilometer bort.

Dessa fina bostäder byggs på en mycket trevligt belägen tomt, med utsikt över havet på distans och i huvudsak omgiven av redan existerande bebyggelse. De närmsta omgivningarna består främst av radhus, bungalows och villor, med andra ord ett lugnt område utan störande nattliv. Här bor du fridfullt men har ändå allt du kan tänkas behöva inom minuter. Närmast belägna restauranger och barer är endast några minuters promenad bort. Stranden och havet är endast 1,5 km bort. En promenad på några få minuter tar dig till det enorma och mycket populära shoppingcentret La Zenia Boulevard med ca 150 butiker, restauranger och nöjen.

Är golf din passion så finner du närmsta golfbana i Villamartín bara ca 3 km bort! Inom fem-sex kilometer från hemmet finner du fyra mycket väl ansedda golfbanor; Villamartín, Las Colinas, Las Ramblas och Campoamor golf.

Detta bostadsområde är oerhört vackert designat med många fina grönytor och sällskaps ytor. Här kommer finnas flera pooler, allt från simbassäng till jacuzzis och barnpooler med rutschkanor och äventyr. Här finns gym och sporthall. Det kommer finnas två barer, en på land och en integrerad i en av poolerna. Området pryds av vackra fontäner och prunkande grönska. Allt för att skapa trivsel i det underbara medelhavsklimatet.

Garageplats ingår i priset

Hiss finns i fastigheten.

Leverans är planerad till juli 2020

Lägenhet med två sovrum finns från 173.000€ plus skatt och avgifter.

Lägenhet med två sovrum och takterrass finns från 244.000€ plus skatt och avgifter.

Lägenhet med två sovrum på markplan finns från 180.000€ plus skatt och avgifter.

Lägenhet med tre sovrum finns från 231.000€ plus skatt och avgifter.

Lägenhet med tre sovrum på markplan finns från 256.000€ plus skatt och avgifter.

Komersiella lokaler finns att köpa från 115.000€ plus skatt och avgifter.

Välkommen att höra av dig till oss för att erhålla planskiss på den bostad du är intresserad av.

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades