Mycket fint område i El Raso, Guardamar

från 193.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

El Raso är en urbanisation som tillhör Guardamar, detta är ett trevligt bostadsområde. El Raso ligger högt placerad vilket ger mycket fin utsikt från flera platser i El Raso. Här finns restauranger och barer inom gångavstånd. All service du behöver når du med några minuter med bil, även Guardamars fantastiska stränder.

Guardamar del Segura ligger mycket fint vid kusten i provinsen Alicante, bara en halvtimmes bilfärd från Alicantes flygplats. Dess 11 kilometer av fina sandstränder lämpar sig såväl som soliga dagar på stranden som till en mängd olika vattensporter. Floden Segura flyter genom staden och det finns många olika arkeologiska platser såsom den feniciska staden La Fonteta och Las Dunas Caliphal Eremitaget (ett historiskt fort) bland mycket annat. Det finns två fina museum att besöka: Ethnological Museum och ingenjör Mira Houses Museum.

Guardamar har också flera mycket fina naturområden, här bör nämnas Lagunas de La Mata naturreservat, som har ett nätverk av stigar perfekt för promenader och cykling.

Detta är ett fint projekt, här finns bungalows i markplan med trädgård eller en trappa upp med privat takterrass. Du kan välja mellan två eller tre sovrum, båda modeller har två badrum. I ett systerprojekt av samma byggare i samma område finns även bostäder i ett mellanplan med balkong. Bostäderna omges av ett fantastiskt grönområde på mer än 2000 kvadratmeter med en stor pool, en avdelad barnpool och ett fint spa. Det är ett privatområde så kallat gatedcommunity. Alla lägenheter har en  parkeringsplats under jord.
Lägenheterna har modern design. Stranden är bara 10 minuter bort och supermarket, restauranger, bank, busshållplats mm hittar du på vägen dit. Flera 18-håls golfbanor når du om du vill med några minuter i bilen

Här finns två liknande projekt i närheten av varandra, se nedan för exempel som finns tillgängliga i båda projekten. Vissa är i princip nyckelfärdiga och andra har leverans senare under 2019.

Lägenhet med två sovrum, två badrum med markterrass från 159.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Lägenhet med två sovrum, två badrum med balkong från 154.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Lägenhet med två sovrum, två badrum med takterrass från 199.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

Lägenhet med tre sovrum, två badrum med balkong från 193.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Lägenhet med två sovrum, två badrum med takterrass från 227.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Välkommen att höra av dig till oss och berätta vilken modell som är intressant för dig så kontrollerar vi vad som finns tillgängligt och ordnar en visning!

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades