Mycket fint parhus på golfbana

från 275.000 € · Villa · Till salu

Information

La Finca golfklubb ligger i natursköna omgivningar av stor skönhet och med fantastisk miljö. Anläggningen är öppen för dem som vill spela golf i hjärtat av naturen samtidigt som de kan njuta av närhet till stränder, båtklubbar och en mängd andra faciliteter och tjänster bara några minuter bort med bil.
Flera sjöar med rinnande vatten präglar både skönheten och svårighetsgraden på banans 18 hål. Banan har med sin miljö samtidigt skapat en fin livsmiljö för en mängd olika vattenlevande fåglar, såsom änder och hägrar, samtidigt som den inre delen av banan bjuder på olivträd och palmer. Helheten skapar en unik och vacker bakgrund av vegetation med tydliga inslag av medelhavskänslan.

Algorfa ligger bara någon km bort, det är en liten mysig stad på södra Costa Blanca i Spanien, här finns allt du behöver. Du kan antingen flyga till Alicante flygplats eller till Murcia.

Parhuset ligger endast  ca 10 minuter från de ändlösa stränderna i Guardamar!

Bostäderna är väl genomtänkta med inbyggda garderober och många andra detaljer med fin finish.

Planlösningen är öppen med kök, vardagsrum och matplats i ett härligt rum med direkt utgång till terrassen på markplan.  Bostaden har två badrum och har också terrasser med magnifik utsikt över omgivningarna. I trädgården finns plats för parkering.

Bostaden är förberedd för a/c i dolda kanaler, larm är förinstallerat, även golvvärme i badrummen ingår.

Parhus med tre sovrum, två badrum, terrass,  trädgård med plats för parkering från 275.000€ plus skatt och lagstadgade avgifter

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av dessa fina område.

 

Område / Adress

Calle Guardamar, Algorfa, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades