Mycket prisvärda bostäder i Pilar de Horadada

från 205.950 € · Radhus · Till salu

Information

Njut av soliga dagar året runt i härliga Pilar de la Horadada!

Pilar de la Horadada har ett utmärkt läge endast ca 2,5 km från kusten och precis jämte sin systerort Torre de la Horadada. Pilar de la Horadada är administrationscentrum med stadshus och fler servicetjänster än i Torre de la Horadada och har en större andel spanska fastboende invånare under hela året. De vackra blåflaggade stränderna vid Torre de la Horadada når du med cykel eller på några få minuter med bil. Pilar de la Horadada har en väl utvecklat nät av säkra cykelbanor som förutom att ta dig till stranden i Torre de la Horadada ansluter till intilliggande byar som Mil Palmeras och El Mojón, du är alltså inte beroende av bil för att njuta av en stor del av området.

Bostäderna är nybyggda med modern design och ligger i genuina Pilar de la Horadada, Costa Blanca. Bostäderna har mycket hög standard och materialvalet är genomgående av hög kvalitet för att uppnå högsta finish och vara energisnåla.

Boytan  är fördelade på två eller tre  sovrum ett stort vardagsrum / matrum i en öppen planlösning med ett modernt kök. Högst upp har radhusen en rejäl takterrass med plats för utekök.

Detta område ligger 3500 m från stranden, perfekt för en cykeltur. Det ligger inom gångavstånd till centrum av Pilar de la Horadada där du har tillgång till all tänkbar service i form av affärer, restauranger, barer etc. Murcia San Javier flygplats ligger mindre än 15 minuters bilresa bort och Alicante flygplats är ca 50 minuter bort med bil. Närmaste marknad ligger bara ca 100 meter från bostäderna, här kan du varje söndag köpa färska grönsaker, frukt, kläder och mycket annat.

Exempel på andra detaljer som ingår är:

  • Säkerhetsdörr
  • Takterrass
  • Dusch på takterrass
  • Duschväggar i badrum
  • Varmvattenberedare
  • Golvvärme i badrum

 

Duplex/radhus två sovrum, trädgård och takterrass pris från 184.900 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Duplex/radhus tre sovrum, trädgård och takterrass pris från 205.950 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Möjlighet till privat pool finns mot tillägg.

Passa på att boka en visning av dessa mycket prisvärda bostäder!

 

 

 

Område / Adress

Paseo Cooperativa Agrícola, 03190 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades