Mycket prisvärda villor i Pilar de la Horadada

från 239.900 € · Villa · Till salu

Information

Njut av soliga dagar året runt i härliga Pilar de la Horadada!

Pilar de la Horadada har ett utmärkt läge endast ca 2 km från kusten och precis jämte sin systerort Torre de la Horadada. Pilar de la Horadada är administrationscentrum med stadshus och fler servicetjänster än i Torre de la Horadada och har en större andel spanska fastboende invånare under hela året. De vackra blåflaggade stränderna vid Torre de la Horadada når du med cykel eller på några få minuter med bil. Pilar de la Horadada har en väl utvecklat nät av säkra cykelbanor som förutom att ta dig till stranden i Torre de la Horadada ansluter till intilliggande byar som Mil Palmeras och El Mojón, du är alltså inte beroende av bil för att njuta av en stor del av området.

Denna fina villa ligger nära till det mesta! Bara något kvarter bort har du restauranger och flera matbutiker som Carrefour eller andra mindre butiker. Den vackra stranden ligger endast ca 4 km bort, en promenad, cykeltur eller några minuter i bil tar dig dit.

Alicantes stora flygplats når du på en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara en kort bilresa bort.

Huset består av tre sovrum och två badrum. På bottenvåningen finner du ett stort vardagsrum, ett öppet kök, badrum och ett sovrum. Terrasser och uteplatser är väl tilltagna, du har fin trädgård med   möjlighet till en egen pool. På övervåningen finner du två sovrum och ett badrum. Härifrån når du en stor balkong/terrass och på taket finns en takterrass.

Kontakta oss så ordnar vi en visning av bostaden!!

Från 239.900 € + skatt och lagstadgade avgifter

Privat pool 14,500€ + skatt

 

Område / Adress

Paseo Cooperativa Agrícola, 03190 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades