Nybyggda lägenheter centralt i Alicante!

från 189.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Alicante är en av Spaniens äldsta städer, med arkeologiska fynd som vittnar om bosättningar från år 300 f.Kr. År 1490 fick Alicante sin benämning som stad. En liten storstad som vi väljer att kalla den, med ett kompakt centrum där du enkelt kan ta dig fram till fots eller på cykel.

Alicantes ekonomi är i huvudsak baserat på vinproduktion och turism. Förutom vin, exporteras det också stora mängder olivolja och frukt från provinsen.

Staden Alicante är provinshuvudstad i provinsen med samma namn, Alicante. Provinsen är en del av regionen Valencia. Ofta kan man se området beskrivet som «Alicante, Communitat Valenciana».

Stränderna i Alicante är bland de allra bästa i Spanien och särskilt Playa San Juan och «stadsstranden» Postiguet, är värt ett besök. Men också i både nord och syd om Alicante hittar du många bra badmöjligheter.

Alicante flygplats blev moderniserad med en ny terminal år 2011. Utöver destinationerna i Sverige finns det många goda förbindelser till andra europiska resmål. Du kan även enkelt åka till Afrika, om du önskar en weekend till Algeriet till exempel.

Flygplatsen ligger bara 11-12 kilometer utanför centrum. Till Torrevieja är det ca 40 kilometer från flygplatsen.  Avståndet till Benidorm är 60 km. Det är med andra ord relativt korta avstånd oavsett var i provinsen du väljer att köpa en fastighet.

Dessa nybyggda lägenheter ligger på gångavstånd till allt, totalt 20 exklusiva lägenheter finns i huset. Det ligger på en mycket bra adress i Alicante, nära både till tågstation och den fina shoppinggatan Maisonnave med bland annat Corte Ingles och många andra fina butiker. Här finns en uppsjö av restauranger, barer, affärer. Stranden når du till fots på ca 10-15 min eller på cykel på några minuter, sträckan är ca 1 km.

Lägenhet med två sovrum, två badrum, 96 kvm pris från 219.000 €

Lägenhet med tre sovrum, två badrum 112 kvm pris från 189.000 €

Takvåning med två sovrum, ett badrum och en extra toalett 81 kvm samt terrass på 32 kvm pris från 249.000 €

Välkommen att kontakta oss för mer information om dessa fina lägenheter.

 

 

Område / Adress

Avenida Benito Perez Galdos, 13, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades