Nyckelfärdig villa inklusive allt i Cuidad Quesada

299.900 € · Villa · Till salu

Information

Dessa fina bostäder ligger i samhället Cuidad Quesada som ligger ca 10 min bilfärd från havet i höjd med Guardamar del Segura. Samhället som är högt beläget med fin utsikt är levande året runt och här finns allt du behöver på nära håll. Centrum av Ciudad Quesada är välförsett med affärer, barer, restauranger, en golfbana och en egen vattenpark. Världshälsoorganisationen rekommenderar klimatet i området som ett av de mest hälsosamma i världen – varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan vi skryta med 325 soldagar per år vilket gör det till en idealisk året runt destination.

Alicante och Murcia flygplatser är båda ca 50 kilometer bort vilket borgar för korta transferresor.

Är golf din passion så finns många fina golfbanor att välja mellan i närheten: Villamartin, Las Ramblas och Campoamar är de som ligger närmast.

Det finns ett överflöd av flamingos och andra vilda djur vid områdets saltsjöar.

För en dag eller kväll med uteliv ligger Torrevieja i närheten. En av de största turistattraktionerna i Torrevieja har alltid varit dess utbud av underhållning för familjer och ungdomar. Det finns mer än ett hundra nattklubbar, majoriteten koncentrerade i det så kallade El Baluarte-området i La Punta.

Spanien har flest blåflaggade stränder i världen och du når stränderna i Torrevieja, Guardamar del Segura och Santa Pola inom 10 minuters bilresa.

Denna lyxvilla har tre sovrum och två badrum samt en extra toalett. Planlösningen är öppen och ljus och består av ett rymligt vardagsrum, öppet kök, tre sovrum varav ett sovrum på bottenvåningen har ett badrum en-suit och de två sovrummen en trappa upp har ett gemensamt. Villan finns med två olika planlösningar att välja mellan. Villorna byggs i absolut högsta kvalitet och standard. Villan har terrass på bottenvåningen på 25 kvm, en terrass en trappa upp på 25 kvm och möjlighet finns även till en stor solterrass på taket om 35 kvm. På tomten finns plats för parkering och här ingår även privat pool. Denna fantastiska och mycket eleganta villa är placerad i ett utmärkt läge med flera olika stränder, golfbanor och köpcentrum på några minuters avstånd med bil. Placeringen av huset erbjuder maximal solsken och komfort.

Nyckelfärdig villa  med allt inkluderat 299.900 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Privat pool 6 x 3 meter ingår i priset.

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av denna fantastiska villa!

 

Område / Adress

Avenida de Argentina, 102, Rojales, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades