Nyckelfärdig villa i La Nucía

från 318.000 € · Villa · Till salu

Information

Drömmer du om ett eget hus med milsvid utsikt och bara 10 minuter till Benidorm och Medelhavet? Då är detta ett hus för dig.

Dessa hus ligger i en lugn del av La Nucía omgivna av liknande hus och grönområden. La Nucía är en liten och pittoresk stad som ligger på sluttningen ovanför Finestrat, Benidorm och Medelhavet. Runt La Nucía är naturen grön och bergen känns nära. La Nucía har ett stort utbud av friluftsaktiviteter och flera idrottsanläggningar och det är lätt att förstå varför området är populärt bland oss nordeuropéer. Vill du utforska omgivningarna så finns flera populära utflyktsmål inom räckhåll, tex. Guadalest, den vita staden Altea och Benidorm. Marknaden som hålls i La Nucía varje söndag besöks av folk långväga omkring.

Här bor du fridfullt med närmaste livsmedelsaffär och restaurang inom gångavstånd. I samhället La Nucía några minuter bort finner du allt du kan tänka dig av stora livsmedelsbutiker och en mångfald av restauranger med mat från jordens alla hörn. Bara några minuter bort ligger det stora nöjesfältet Terra Micita och djurparken Terra Natura, här finns även ett stort vattenland. Inom ca 10 minuter med bil finner du Benidorm med dess fina medelhavsstränder och enorma utbud av shopping, restauranger och nattklubbar.

Dessa trevliga villor byggs en modern stil, det finns tre modeller med olika planlösningar.

Tomterna är generöst tilltagna på upp till drygt 500 kvm och medger en stor privat pool och en inbjudande trädgård.

Dessa villor är klara för leverans.

Villa 6.5, tre sovrum, två badrum, 107 kvm, 318.000 € + lagstadgade skatter och avgifter

Villa 6.6, tre sovrum, tre badrum, 126 kvm, 428.000 € + lagstadgade skatter och avgifter

Villa 6.7, fyra sovrum, två badrum, 148 kvm, 398.000 € + lagstadgade skatter och avgifter

 

Område / Adress

Calle la Haya, Polop, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades