Prisvärd villa i San Pedro del Pinatar med privat pool och takterrass!

från 239.950 € · Villa · Till salu

Information

Detta projekt består av fina fristående villor till ett mycket bra pris! Villorna är centralt belägna i San Pedro del Pinatar ( Costa Calida ) – nära till centrum, restauranger, busstationen, stormarknader och allt du behöver. Gångavstånd har du också till den fina Lo Pagan stranden.

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Villan består av tre sovrum och två badrum med en härlig öppen planlösning. På bottenvåningen hittar du ett sovrum, ett badrum och resterade våningsplanet utgörs av ett stort öppet kök/matplats/vardagsrum med direkt utgång till terrassen och trädgården där den privata poolen (5×3 meter) också finns. En trappa upp finner du ytterligare två sovrum och ett badrum samt även en balkong som vetter mot trädgården. Högst upp finns en rejäl takterrass. Denna villa är perfekt till permanent boende likaså som till lyxiga semestrar. De byggs med högsta standard och fantastisk finish. De är designade för ett avslappnat liv med rejäla ytor för umgänge och socialt liv. -laga mat i det öppna köket tillsammans med dina gäster och umgås under tiden!

Denna fina villa är leveransklar.

Spis, ugn och fläkt till köket ingår i priset.

Samtliga villor har parkering på tomten.

Pris 239.950 € plus skatt och  avgift.

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av denna fina villa!

 

Område / Adress

Calle Salmerón, 43, 30740 Las Esperanzas, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades