Radhus med privat pool till oslagbart pris

från 205.000 € · Radhus · Till salu

Information

Dessa mycket fina radhus byggs i ett lugnt område i den trevliga lilla orten Daya Vieja. Detta är en mycket trevlig liten by endast 10 minuter från Guardamars vackra stränder. Daya Vieja ligger på den västra sidan av floden Segura, en kilometer från San Fulgencio. Byn omgärdas av Daya Nueva, Dolores, Formentera del Segura och San Fulgencio. Den viktigaste ekonomiska aktiviteten i Daya Vieja är jordbruket, här odlas grödor som kronärtskockor, potatis och majs. Plaza del Leon är centraltorget i byn, här finns en läcker utsiktstrappa där du har en härlig utsikt över omgivningarna. Den 8 september varje år firas en festival i byn tillägnad Virgen de Monserrate.

På gångavstånd hittar du flera affärer och restauranger. Flera fina golfbanor finns på nära håll och du har inte långt med bil till all tänkbar service. Detta är en plats att till fullo uppleva och leva spanskt samtidigt som du bor toppmodernt i ett nybyggt hus. Kan man tänka sig en bättre plats att njuta sitt liv av?

Radhusen består av tre sovrum och två badrum.

Designen och konstruktionen har fokuserats på ljusinsläpp och högsta kvalité på allt byggmaterial. De levereras med golvvärme, fullt utrustat kök med alla apparater (inklusive tvättmaskin och varmvattenberedare på 110 L), förberedd för luftkonditionering, jalusier i aluminium, fiber indraget,  privat pool och stor takterrass. Radhusen har även möjlighet för ett tredje sovrum om detta skulle önskas, del av takterrassen kan då byggas om till sovrum mot ett pristillägg.

Radhusen är perfekta både som semesterbostad eller åretruntboende.

Priset är svårslaget för ett nybyggt radhus med privat pool och takterrass så nära Medelhavet.

Radhus med tre sovrum pris från 205.000 € + lagstadgad skatt och avgifter.

Kontakta oss för visning av detta objekt.

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades