Radhus med stor takterrass!

från 189.950 € · Radhus · Till salu

Information

Njut av soliga dagar året runt i denna fina bostad!

Pilar de la Horadada har ett utmärkt läge endast ca 3 km från kusten och precis jämte sin systerort Torre de la Horadada. Pilar de la Horadada är administrationscentrum med stadshus och fler servicetjänster än i Torre de la Horadada och har en större andel spanska fastboende invånare under hela året. De vackra blåflaggade stränderna vid Torre de la Horadada når du med cykel eller på några få minuter med bil. Pilar de la Horadada har en väl utvecklat nät av säkra cykelbanor som förutom att ta dig till stranden i Torre de la Horadada ansluter till intilliggande byar som Mil Palmeras och El Mojón, du är alltså inte beroende av bil för att njuta av en stor del av området.

Pilar och Torre de la Horadada ligger längst söderut i vår region, och ändå bara 50 minuter från Alicante flygplats.

Från villan är det promenadavstånd till all tänkbar service i Pilar de Horadada, restauranger och shopping. Till kända platser som det enorma köpcentret La Zenia Boulevard, Playa Flamenca och Punta Prima är det endast 25-30 minuter. Torrevieja når du på ca 20 minuter. Från ditt nya hem i Pilar de la Horadada tar du dig därmed enkelt till både servicetjänster och alla kända platser längs kusten i Costa Blanca, med bil eller cykel.

Dessa modernt designade radhus har en planlösning med öppna ytor med allt på ett och samma plan. Stor hänsyn är också tagen till umgängesytor. Kök, matplats och vardagsrum är ljust med utgång till terrass och uteplats i trädgården. Bostaden har tre sovrum och två badrum. Radhuset har också en stor takterrass med härlig utsikt, här ryms ett utekök eller varför inte en jacuzzi?

I priset ingår bland annat:

Komplett vitvarupaket

Parkering på tomten

För-installation för AC.

 

Pris från otroliga 189.950 euro + skatt och avgift

Privat pool på 5×2,5 meter kan få mot ett tillägg om 10.500 euro.

Välkommen att kontakta oss för visning av bostaden eller mer information!

Område / Adress

Calle Sociedad Agraria 1972, Pilar de la Horadada, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades