Snygga villor nära La Finca Golf!

från 279.000 € · Villa · Till salu

Information

Dessa villor finns i två modeller, båda har tre sovrum och två badrum.

La Finca golfklubb ligger i natursköna omgivningar av stor skönhet och med fantastisk miljö. Anläggningen är öppen för dem som vill spela golf i hjärtat av naturen samtidigt som de kan njuta av närhet till stränder, båtklubbar och en mängd andra faciliteter och tjänster bara några minuter bort med bil.
Flera sjöar med rinnande vatten präglar både skönheten och svårighetsgraden på banans 18 hål. Banan har med sin miljö samtidigt skapat en fin livsmiljö för en mängd olika vattenlevande fåglar, såsom änder och hägrar, samtidigt som den inre delen av banan bjuder på olivträd och palmer. Helheten skapar en unik och vacker bakgrund av vegetation med tydliga inslag av medelhavskänslan.

Algorfa ligger bara någon km bort, det är en liten mysig stad på södra Costa Blanca i Spanien, här finns allt du behöver. Du kan antingen flyga till Alicante flygplats eller till Murcia.

Villorna ligger endast  ca 10 minuter från de ändlösa stränderna i Guardamar!

Villorna är väl genomtänkta med inbyggda garderober och många andra detaljer med fin finish.

Planlösningen är öppen med kök, vardagsrum och matplats i ett härligt rum med direkt utgång till terrassen på markplan.  Båda modellerna har två sovrum och  två badrum. Villorna har också takterrasser med magnifik utsikt över omgivningarna. I trädgården finns både pool och plats för parkering.

Villorna levereras med komplett a/c i dolda kanaler, larm är förinstallerat, även golvvärme i badrummen ingår.

Nu ingår även vitvaror.

Området är ett gated-community för din säkerhet och trivsel.

Villa med tre sovrum, två badrum, takterrass, pool, trädgård med plats för parkering från 279.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av dessa fina område.

Leverans under 2019

Område / Adress

La Finca Golf & Spa Resort, Algorfa, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades