Snyggt designad villa med pool i fint område, Santiago de la Ribera.

från 267.000 € · Villa · Till salu

Information

Santiago de la Ribera är en härlig stad precis vid stranden till Mar Menor. Staden är kustområdet till staden San Javier och från början var orten endast ett fiskeläge. Det har nu vuxit till ett populärt semestermål.

Santiago har en modern känsla, även om det fortfarande behåller sin ‘fiskeby’ atmosfär. Den har en mycket vacker strandpromenad, kantad av majestätiska palmer. Här njuter du av två kilometer underbar sandstrand. Härifrån kan du ta en båttur ut över det lugna vattnet i Mar Menor till La Manga på den motsatta sidan.

Onsdag förmiddag är det stor marknad i Santiago, den är väl värd ett besök.

 

Dessa mycket väldesignade villor ligger i ett trevligt område med gångavstånd till allt. Till den vackra Mar menor har du endast 650 meter, nära har du också till Dos Mares Shoppingcenter.

Villan består av tre sovrum och två badrum med en härlig och ljus planlösning. I det öppna köket finns en frukost-bar. Från kök/matplats /vardagsrum har du direkt utgång till din privata trädgård med pool. Villan är försedd med en stor takterrass där du kan njuta av solen hela dagen.

 

Villan har en kort leveranstid på 4 månader efter tecknat kontrakt. Hör av dig redan idag då det endast finns fyra villor i denna fas.

 

Pris från 267.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter. 

Område / Adress

Calle Isla del Coco, 4, 30720 San Javier, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades