Stor villa nära stranden i Torrevieja!

från 345.000 € · Villa · Till salu

Information

Välkommen till La Veleta, precis söder om populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 40 km söder om Alicante på Costa Blanca. Torrevieja är känt för sitt behagliga klimat vilket gör att området lämpar sig för att bo året runt. Torreviejas kust består av över 20 km vita sandstränder och vikar.

Torrevieja har all tänkbar service såsom restauranger, banker och ett stort sjukhus.

I Torrevieja finns även de vackra och välkända saltlagunerna som utgör ett stort naturreservat som är öppet för promenad och rekreation.

La Veleta ligger i södra utkanten av Torrevieja, från villan har du gångavstånd till både hav, affärer och restauranger. Du har även mycket nära till Universitetssjukhuset i Torrevieja.

Dessa mycket fina villor har ljus och fin design, det finns flera olika modeller med tre eller fyra sovrum och tre badrum.

Villan har privat pool och väl tilltagen takterrass.

På bottenvåningen finns ett storkök/matplats/lounge och vardagsrum i en härlig öppen lösning, här finns en direkt utgång till din privata trädgård med pool. På bottenvåningen finns också ett sovrum och ett badrum. En trappa upp finns ytterligare två eller tre sovrum och två badrum varav ett är ensuit. Samtliga sovrum har inbyggda garderober.

På taket finns en rejäl takterrass med gott om plats för ett utekök om man så önskar, här kan du njuta av solen hela dagen

Observera att i priset för dessa villor ingår även privat pool, trädgård och takterrass

Villa med tre sovrum och tre badrum, byggd yta 139,48 kvm

Pris från 345.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Välkommen att boka visning.

 

 

Område / Adress

Calle Nicolás Copérnico, 03185 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades