Stora radhus nära stranden i Los Alcazares!

från 229.950 € · Radhus · Till salu

Information

Los Alcazares är en medelstor spansk stad med långa sandstränder i Mar Menor som är en stor lagun i Medelhavet. Det är en perfekt plats att njuta av solen i Spanien. Los Alcázares ligger i regionen Murcia endast 24 kilometer från staden Cartagena och bara 35 kilometer från Murcia internationella flygplats.

Gillar du sport- och fritidsaktiviteter så lämpar sig området perfekt för till exempel jogging och cykling och här finns även ett stort utbud av vattensporter. Här finns även möjligheter till en golfrunda på den lokala golfbanan eller att göra ett besök på Torre del Rame (en arabisk befästning) eller varför inte besöka Aeronautical Museum.

Dessa stora och lyxiga radhus består av tre sovrum och två badrum samt har en härlig öppen planlösning. På bottenvåningen hittar du ett sovrum, ett badrum och resterade våningsplanet utgörs av ett stort öppet kök/matplats/vardagsrum med direkt utgång till terrassen och trädgården där den privata poolen också finns. En trappa upp finner du ytterligare två sovrum och ett badrum samt även en stor balkong som vetter mot trädgården. Högst upp finns en rejäl takterrass. Dessa radhus är lika lämpade för permanent boende som till lyxiga semestrar. De byggs i högsta standard och med fin finish. De är designade för ett avslappnat liv med rejäla ytor för umgänge och socialt liv, laga mat i det öppna köket tillsammans med dina gäster och umgås under tiden!

I priset ingår bland annat:

  • Privat pool som kan storleksanpassas efter tomten, normalt 3x6m.
  • Köket komplett med skåp och bänkskivor, spishäll, ugn och spisfläkt
  • Badrummen kompletta med sanitetsporslin och duschväggar
  • Ytterdörr av säkerhetstyp
  • Fönster och glaspartier med isolerglas
  • Glaspartier med säkerhetsglas
  • Förberett för luftkonditionering via kanaler
  • Varmvattenberedare

Denna fina villa är leveransklar 12 månader efter reservation.

Radhus med tre sovrum, två badrum, med trädgård finns tillgänglig från 229.950€ + moms och fastställda avgifter

 

 

Område / Adress

Calle Sacerdote Pedro López, Los Alcázares, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades