Storslagen lyxvilla i Moraira!

850.000 € · Villa · Till salu

Information

Denna underbara lyxvilla ligger i exklusiva Moraira, ca en timme norr om Alicante flygplats. Det går även utmärkt att flyga till Valencia som ligger ca 110 km bort.

Moraira måste vara en av världens vackraste orter och det är omöjligt att inte förälska sig i staden och dess omgivningar. Miljön är unik på många sätt och består av vackra dalar, böljande kullar och medelhavskust med underbara stränder. Området är grönt och bördigt och bjuder på spektakulära vyer över omgivningarna och en sagolik kustlinje. Här bor du i högsta lyx, omgiven av vinodlingar och med utsikt över Medelhavet. Här finner du tid att njuta av ett liv långt från storstadsstress.

För dem som söker lugnet och naturen är Moraira den perfekta platsen. Moraira har medelhavsklimat med en medeltemperatur på 18º under året. I Moraira finner du allt du behöver i form av varor och tjänster, huvudorten Teulada är endast minuter bort med bil. Vid foten av slottet i stadens centrum ligger sandstranden, L’ampull, den mest populära och största lokala stranden. I norr ligger stranden Portet med finkornig sand och lugnt kristallklart vatten. I stadens centrum ligger fiskehamnen, precis bredvid Moraira Yacht Club en av de bästa småbåtshamnar i provinsen. I gamla stan flanerar du längs de pittoreska smala gränderna och njuter av livet på de mysiga caféerna, barerna och restaurangerna.

Denna lyxvilla byggs i absolut högsta kvalitet och finish. Villan är helt unik och arkitektritad för att på absolut bästa sätt dra nytta av denna exklusiva tomt med havsutsikt. Tomten är 808 kvm och ligger endast 2 km från Medelhavet i bostadsområdet El Tesoro.

Byggnaden är noggrant planerad för att på bästa sätt erbjuda maximal livskvalitet. Via entrén och en stor hall kommer du in i ett imponerande vardagsrum med dubbel takhöjd och glaspartier från golv till tak. Här finner du även ett toppmodernt öppet kök samt matplats som på ett smakfullt sätt knyts ihop med terrassen och det enorma uteköket med BBQ. En dubbelsidig eldstad är tillgänglig/exponerad från både köket och vardagsrummet.

På översta våningen finns tre stora sovrum. I huvudsovrummet vaknar du med havsutsikt från sängen. Sovrummet har ett enormt badrum en suite och en stor walk in closet samt direkt utgång till en terrass med havsutsikt. De övriga två sovrummen delar ett badrum samt har var för sig utgång till en stor terrass med havsutsikt. Byggnaden utgörs därmed av en dag- respektive en nattzon vilket utgör en funktionell axel mellan dag och natt.

Poolen som du når direkt från både köket och vardagsrummet genom glasskjutdörrar är av infinitymodell med makalös utsikt över omgivningarna. Poolen mäter hela 12X3,5m och utgör en central punkt kring vilken bostaden är uppbyggd.

Huset har garage med plats för två bilar med direkt ingång till huset och köket, du behöver alltså bara bära matkassar och varor ett par meter.

Huset har dessutom en stor inredningsbar källarvåning på ca 109 kvm, här kan du till exempel uppföra ett gym, hemma bio eller en extra separat lägenhet med egen ingång. Eller varför välja?

Huset är toppmodernt och uppfyller eller överträffar branschstandard i alla avseenden. Till exempel kan nämnas att du genom din smarta telefon, oavsett var i världen du befinner dig, styr inomhusklimatet, golvvärme, luftkonditionering, belysning, jalusier m m. De enorma glaspartierna är utförda av isolerglas av högsta kvalitet för maximal termisk isolering utan att göra avkall på ljusinsläpp och utsikt.

Villan är under uppförande och stommen är färdigbyggd. Den är leveransklar ca 2-3 månader efter underskrivet kontrakt. Detta för att den blivande ägaren skall få vara med och välja ytskikt och detaljer i bostaden.

Pris 850 000€ plus skatt och lagstadgade avgifter.

Område / Adress

Moraira, Calle Trujillo, 2, Teulada, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades