Totalrenoverad lägenhet bra placerad i Alicante

165.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Denna inbjudande lägenhet ligger centralt placerad i Alicante med ca 5 min promenad till Mercado Central. Lägenheten ligger på 14e våningen i ett av de högsta husen i Alicante och har underbar utsikt mot Castillo San Fernando med dess grönområden.

Lägenhetens boyta är 101 kvm och består av en hall, ett stort öppet kök och vardagsrum med utgång till balkongen. Den har fyra sovrum, två av dem är stora nog för två separata sängar eller en dubbelsäng. Lägenheten har ett komplett badrum med badkar och dusch samt en separat toalett. En stor separat tvättstuga finns med möjlighet att hänga tvätt. Från tvättstugan når man en stor hiss för godstransport. Lägenheten upptar hela våningsplanet i denna del av huset och den har därmed fönster och glaspartier åt tre håll vilket gör den mycket ljus. Runt två sidor av lägenheten löper en balkong med utgång från flera av rummen. Köket och vardagsrummet vätter mot sydväst vilket gör att det är eftermiddags- och kvällssol året om på denna del av balkongen.

Lägenheten totalrenoverades 2014 av en arktitektfirma och den befintliga planlösningen ändrades så att lägenheten nu har ett stort öppet vardagsrum och kök. I renoveringen höjdes innertaken och hela elsystemet och alla ledningar för vatten och avlopp byttes mot nya. Luftkonditionering installerades med rördragningarna dolda. Alla fönster och glaspartier byttes till moderna fönster av isolerglas med tillhörande utvändiga jalusier.

I trappuppgången finns två personhissar och en hiss för godstransport. En portvakt är i tjänst sex dagar i veckan och dessa dagar hämtas hushållssopor via godshissen i lägenheten. På husets tak finns en enorm gemensam takterrass med milsvid utsikt över Alicante och havet.

Pris för denna mycket fina lägenhet är 165.000€ + skatt

Område / Adress

Calle Capitán Amador, 9, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.



Meddelandet skickades