Lyxlägenheter vid havskanten i Mil Palmeras

från 550.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Beläget med endast något stenkast från stranden i Mil Palmeras, får du en fantastisk utsikt från terrassen. Mil Palmeras är en liten by i södra delen av Costa Blanca. Den lilla bykärnan bjuder på allt du behöver i det dagliga livet, däribland flera barer och restauranger. Det är också nära till vackra Torre de la Horadada i söder och Campoamour i norr.

Denna plats är en av de bästa kustområdena längs hela Costa Blanca. Det är en fridfull plats, men också ett semestermål. Vädret är bra året runt på grund av dess är läge.

I denna idylliska regionen finns förmånen att njuta av såväl kulturella platser och naturligt vackra stränder.

Stranden i Mil Palmeras är helt naturlig med klart vatten, stranden är 346 meter lång den har gyllene och fin sand. Den har också flera fina lekplatser för de minsta. Den har Blå Flagg och “Q” synonymt med god kvalitet för vatten, sand och anläggningar. Den beviljades också certifierade enligt ISO 170001, vilket innebär att den har mycket god tillgänglighet för rörelsehindrade.
För dem som älskar golf är detta ett perfekt läge eftersom endast på ett fåtal kilometers avstånd finns flera prestigefyllda golfbanor som: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller nya uppstickare som: Las Colinas och Lo Romero.

Detta mycket attraktiva lägenhetskomplexet  består av tre byggnader med sex våningar vardera. De tre blocken omger en vacker pool och gemensamt område där du hittar aktiviteter för både stora och små. Önskar du att hålla formen medan du bor vid Medelhavskusten, har anläggningen tillgång även till ett gym.

I detta nyckelfärdiga projekt finns fortfarande fyra riktigt exklusiva lägenheter kvar.

Det är penthouses med privat takterrass. På takterrassen ingår jacuzzi, dusch och ett utekök för härliga middagar med enastående utsikt.

 

Penthouse med tre sovrum och två badrum , terrass på boende planet om ca 25 kvm samt en privat takterrass på drygt 80 kvm, pris från 550.000 € plus skatt och avgift.

 

 

Område / Adress

Av. de Luxemburgo, 03191 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades