Två sovrum och två badrum i San Pedro del Pinatar

från 149.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Självklart har du även nära till flera mycket fina golfbanor. Endast 1,3 km från stranden hittar du detta mycket fina projekt.

I detta projekt finns bungalows med två sovrum och två badrum. Välj mellan bottenvåning med trädgård eller en trappa upp med solterrass på taket.

Till området finns gemensam pool och grönytor.

Planlösningen är öppen och ljus. Designen är modern med hänsyn tagen till maximalt ljusinsläpp

Fläkt, keramisk häll och ugn ingår i priset till samtliga bostadstyper.

Bungalow på bottenvåning med terrass, två sovrum, två badrum pris från 149.000 €+ skatt och avgift

Bungalow en trappa upp med privat takterrass, två sovrum, två badrum pris från 165.000 €+ skatt och avgift

Dessa bostäder är leveransklara under juli 2019.

Vänligen kontakta oss så ordnar vi gärna en visning för dig!

 

Område / Adress

Calle Federico Mtnez Pastor, 2, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades