Villa i La Nucía med milsvid utsikt

från 270.000 € · Villa · Till salu

Information

Drömmer du om ett eget hus med milsvid utsikt och bara 10 minuter till Benidorm och Medelhavet? Då är detta ett hus för dig.

Dessa hus ligger i en lugn del av La Nucía omgivna av liknande hus och grönområden. La Nucía är en liten och pittoresk stad som ligger på sluttningen ovanför Finestrat, Benidorm och Medelhavet. Runt La Nucía är naturen grön och bergen känns nära. La Nucía har ett stort utbud av friluftsaktiviteter och flera idrottsanläggningar och det är lätt att förstå varför området är populärt bland oss nordeuropéer. Vill du utforska omgivningarna så finns flera populära utflyktsmål inom räckhåll, tex. Guadalest, den vita staden Altea och Benidorm. Marknaden som hålls i La Nucía varje söndag besöks av folk långväga omkring.

Här bor du fridfullt med närmaste livsmedelsaffär och restaurang inom gångavstånd. I samhället La Nucía några minuter bort finner du allt du kan tänka dig av stora livsmedelsbutiker och en mångfald av restauranger med mat från jordens alla hörn. Bara några minuter bort ligger det stora nöjesfältet Terra Micita och djurparken Terra Natura, här finns även ett stort vattenland. Inom ca 10 minuter med bil finner du Benidorm med dess fina medelhavsstränder och enorma utbud av shopping, restauranger och nattklubbar.

Dessa trevliga hus byggs i två olika stilar, en klassisk medelhavsstil och en modern stil. Husets markplan består av vardagstum och kök i öppen och ljus planlösning. Innanför köket finns en liten tvättstuga och på våningsplanet finns även en toalett. Från köket finns utgång genom skjutdörrar till en väl tilltagen terrassliknande balkong.

På övervåningen finns boendeplanet med tre sovrum. Ett av rummen är ett dubbelrum med badrum en suite. Det finns totalt två badrum på boendeplanet. Från master bedroom är det utgång till en härlig balkong från vilken utsikten över omgivningarna är vidunderlig.

Takterrassen medger stort mått av ostördhet och från denna är utsikten milsvid över både hav och berg.

Källarvåningen är väl tilltagen och byggd i suterräng vilket gör att det finns gott om fönster och glaspartier med utgång i trädgården. Denna våning består av ett förråd och är i övrigt öppen och ljus. Då det finns fördraget både vatten och avlopp lämpar sig våningsplanet både som garage och medger även att låta färdigställa ett eller två sovrum.

Tomterna är generöst tilltagna på upp till 620 kvm och medger en stor privat pool och en inbjudande trädgård.

I priset ingår bland annat:
Fönster och skjutdörrar med isolerglas
Förberett för AC via kanaler
Vitvarupaket
Jalusier för fönster
Komplett kök med köksmöbler och bänkskivor
Kompletta badrum med badrumsmöbler och sanitetsporslin.

Det finns leveransklara hus och hus med någon månads leveranstid.

Pris från 270.000 € + lagstadgade skatter och avgifter

Område / Adress

Urb. Rambla de la Monja, 12, 03530 La Nucia, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades