Villa med fantastisk futuristisk design!

från 365.000 € · Villa · Till salu

Information

Denna specialdesignade villa ligger i samhället Cuidad Quesada som ligger ca 10 min bilfärd från havet i höjd med Guardamar del Segura. Samhället som är högt beläget med fin utsikt är levande året runt och här finns allt du behöver på nära håll. Centrum av Ciudad Quesada är välförsett med affärer, barer, restauranger, en golfbana och en egen vattenpark. Världshälsoorganisationen rekommenderar klimatet i området som ett av de mest hälsosamma i världen – varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan vi skryta med 325 soldagar per år vilket gör det till en idealisk året runt destination.

Alicante och Murcia flygplatser är båda ca 50 kilometer bort vilket borgar för korta transferresor.

Är golf din passion så finns många fina golfbanor att välja mellan i närheten: Villamartin, Las Ramblas och Campoamar är de som ligger närmast.

Det finns ett överflöd av flamingos och andra vilda djur vid områdets saltsjöar.

För en dag eller kväll med uteliv ligger Torrevieja i närheten. En av de största turistattraktionerna i Torrevieja har alltid varit dess utbud av underhållning för familjer och ungdomar. Det finns mer än ett hundra nattklubbar, majoriteten koncentrerade i det så kallade El Baluarte-området i La Punta.

Spanien har flest blå-flaggade stränder i världen och du når stränderna i Torrevieja, Guardamar del Segura och Santa Pola inom 10 minuters bilresa.

Vi är glada att kunna erbjuda Dig denna möjlighet att uppfylla Din dröm om att leva i en specialdesignad villa. Dessa lyxvillor finns med  tre sovrum och tre badrum.. De är utformade, konstruerade och dekorerade i mycket innovativ och futuristisk stil. Utrustad med pool, parkering och stor trädgård är dessa villor det perfekta hemmet i ett oslagbart läge.

Villorna ligger bredvid ett landskap av en oslagbar och sällsynt skönhet. Naturliga saltsjöar i La Mata och Torrevieja samt mycket fina naturområden som grannar.

Villan har all tänkbar lyx och detaljer som passar för den mest kräsne.

Detta objekt måste ses för att göras rättvisa!

Nu finns visningsvillan till försäljning! Den säljs inklusive ALLT, möbler, vitvaror, dekorationer mm, pris för visningsvillan 395.000 EUR plus skatt och avgift.

Förutom visningsvillan finns ytterligare en vila till försäljning för   365.000 EUR plus skatt och avgift.

Välkomna att höra av Dig  till oss så ordnar vi en visning!

 

 

 

Område / Adress

Avenida del Salvador, 40, 03170 Rojales, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades