Villa med flera bostäder 700 meter från stranden i San Juan

300.000 € · Villa · Till salu

Information

San Juan ligger i provinsen Alicante, på Costa Blancas medelhavskust. San Juan är två delar, staden San Juan ligger några kilometer inåt land men består också av en en attraktiv strand- och kuststräcka, med kristallklart vatten, en gyllene sandsträcka på flera kilometer kantad en charmig boulevard med cafeer, restauranger och lekplatser, utegym och service.

Gör gärna ett besök i stadsdelen av San Juan bara två kilometer inåt landet och du hittar en karaktäristisk spansk stad. Det finns gott om affärer och restauranger och en gatumarknad hålls på lördag morgon.

Bara en kort bilresa från San Juan kan du besöka grottorna i Canalobre. Dessa grottor, som upptäckts på 1800-talet av morerna, har använts under århundraden som krigsskydd, reparationsverk för sovjetiska flygplan och i mer moderna tider håller de konserter. Här finns varma källor som sägs enligt säger bota en rad sjukdomar.
Vackra Alicante ligger dessutom endast några kilometer bort, dit tar du dig enkelt med tåget (TRAM) som går längs kusten.

Denna region på Costa Blanca har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat med en genomsnittlig årstemperatur på 18-20 ° C.

Här har du ett fantastiskt investeringstillfälle med stora möjligheter till uthyrning. Fastigheten består av tre separata bostäder om man önskar, den kan också vara den perfekta bostaden för den stora familjen med mycket gäster. Placerad i ett mycket fint område (La Font) endast 700 meter från stranden bor du fridfullt men nära till all service. Huvudbostaden består av tre sovrum och ett badrum samt kök och stort vardagsrum med öppen spis. På samma våning finns en separat lägenhet på 40 kvm med ett sovrum, kök och badrum. En trappa upp finns ytterligare en lägenhet på 50 kvm med ett sovrum och kök och en trevlig balkong. I trädgården finns fruktträd och ett utekök med tvättstuga. Bostäderna har tillgång till en stor gemensam pool endast 150 meter bort.

Villa med totalt tre bostäder, fem sovrum, tre badrum pris 300.000 € plus skatt och avgift.

Välkommen att boka visning!

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades