Villa med fyra sovrum, tre badrum 50 meter från stranden i Torrevieja

från 455.000 € · Villa · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Detta är ett nytt projekt bestående av fina lyxvillor med modern design. Villornabestår av tre eller fyra sovrum och två eller tre badrum. Villorna är på 134 kvm och designen är öppen och ljus. Från vardagsrummet har du direkt utgång genom stora skjutdörrar i glas till terrassen, här finns också privat pool som mäter upp till 8×4 meter. Villorna kommer att vara byggda i högsta standard och levereras bland annat med integrerade garderober i sovrummen, bänkskivor av marmor i köket, golvvärme i badrummen, elektriska persienner, för-installation av central luftkonditionering med mera. Stor solterrass på taket ingår i priset.

Från villan har du endast 50 meter till stranden och gångavstånd till både butiker, restauranger, bageri och bank.

Leveranstid 15 månader efter tecknat kontrakt.

Tre sovrum, två badrum, pool 6×3 meter pris från 410.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Fyra sovrum, tre badrum, pool 8×4 meter pris från 455.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Hör av dig redan idag för att få veta mer om ditt nya hem!

 

Område / Adress

Urb. Enclave N 5, 58A, 03183 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades