Villa med havsutsikt endast 300 meter från stranden!

från 302.900 € · Villa · Till salu

Information

Denna fantastiska nyckelfärdiga villa ligger i den gamla genuina orten Torre de la Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Här bor du med endast några hundra meter till Costa Blancas vita stränder! Staden har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. I staden njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och shopping.

Du har nära till centrum av Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är totalt ca 4 km och sträcker sig längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.
Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!

Villorna ligger nära till allt! Den vackra stranden ligger bara tre  hundra meter från dig!

Alicantes stora flygplats når du på ca en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Denna moderna villa är byggd med tre sovrum och tre badrum och är helt idealisk för dig som önskar gott om utrymme och komfort.

Villan har en modern design med öppen planlösning, från bostaden har du en enastående havsutsikt!

På taket har du en solterrass på 32 kvm, här finns plats för ett rejält utekök för härliga middagar om man önskar.

Nyckelfärdig villa med tre sovrum, två badrum, pris från 302.900 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Möjlighet till privat pool finns på hörntomter mot ett tillägg om 14.500 €.

 

Område / Adress

Calle Veleta, 03191 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades