Villa med privat pool i San Pedro del Pinatar

från 235.000 € · Villa · Till salu

Information

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Denna mycket fina villa ligger nära till allt!  Denna bostad har en mycket bra placering Du har promenadavstånd till all service och en mängd mysiga restauranger och barer.

Alicantes stora flygplats når du på en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Planlösningen är öppen och ljus. Designen är modern med hänsyn tagen till maximalt ljusinsläpp.

Villa med tre sovrum, två badrum med privat pool pris från 235.000 €+ skatt och avgift

Takterrass kan läggas till mot en kostnad om 8000€

Visningsvillan är till salu för 270.000€ + skatt och avgift

Vänligen kontakta oss så ordnar vi gärna en visning för dig!

Leverans är beräknad till ca 7 månader efter tecknat kontrakt.

 

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades