Villor nära La Zenia Boulevard

från 279.900 € · Villa · Till salu

Information

Villamartín är ett samhälle vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom några minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, definitivt det största och kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Villorna finns i olika modeller, samtliga har tre sovrum och takterrass.

Villan finns med två eller tre badrum, vissa har privat pool inkluderat i priset övriga går att lägga till pool mot en extra avgift.

Villa med tre sovrum, två badrum från 279.900€ plus skatt och lagstadgade avgifter.

Villa med tre sovrum, tre badrum och privat pool från 319.900€ plus skatt och lagstadgade avgifter.

Privat pool som tillägg kostar 14.500€

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades